ODDAJE, KI BODO OB REFERENDUMU O ZAKONU O DRUGEM TIRU TOLMAČENE V SLOVENSKI ZNAKOVNI JEZIK


Dostopno je na spletni povezavi: http://www.rtvslo.si/dostopno/clanki/841
in tukaj:
Soočenja in še nekatere druge oddaje, vezane na omenjene dogodke, bo RTV opremila z znakovnim jezikom ter jih sočasno predvajala na MMC TV ter v ponovitvi tudi na TV SLO 3.
Informativni program Televizije Slovenija pripravlja prvo veliko soočenje pred referendumom o zakonu o drugem tiru v ponedeljek, 11. septembra. V oddaji bodo argumente za in proti zakonu predstavili vsi tisti uradni organizatorji kampanje, ki so se prijavili, skladno z javno objavljenimi pravili za izrabo programskega časa v času referendumske kampanje. Oddaja bo potekala v živo ob 20. uri na 1. programu Televizije Slovenija. Voditeljica soočenja bo Vida Petrovčič.
Soočenje boste sočasno s tolmačem v SZJ lahko spremljali na MMC TV ter v ponovitvi ob 22. uri na TV SLO 3.

V četrtek, 21. septembra, bo v terminu Studia 3 na sporedu drugo referendumsko soočenje, ki bo prav tako s tolmačem v SZJ sočasno na voljo na MMC TV ter v ponovitvi ob 22. uri na TV SLO 3.

Na dan referenduma, v nedeljo, 24. septembra, bomo z znakovnim jezikom opremili tudi izredne Odmeve ob 22. uri, ki jih boste lahko spremljali sočasno na TV SLO 3.

Predstavitev sodelujočih v kampanji
Na TV SLO 3 si boste lahko ogledali tudi kratke predstavitve sodelujočih v kampanji pred referendumom o zakonu o drugem tiru. Na sporedu bodo od torka, 12. septembra, do petka, 15. septembra, ter v ponedeljek in torek, 18. in 19. septembra, ob 23. uri. Ponovitve, opremljene s tolmačem v SZJ, si boste lahko ogledali naslednje jutro ob 7.35 prav tako na TV SLO 3.
Kasneje bodo oddaje na ogled v spletnem arhivu na portalu RTV 4D in na portalu www.dostopno.si.
Vabljeni k ogledu!