Izobraževanje za tolmače: “Burnout – profesionalno izgorevanje”


Tolmači slovenskega znakovnega jezika se pri svojem delu srečujemo s številnimi situacijami, ki so lahko prijetne, lahkotne narave do kompleksnih, težavnejših situacij, ki tudi vplivajo na naše delo, počutje in nas ne pustijo ravnodušne. Poleg tega in v želji ustreči naročnikom velikokrat pozabimo nase, premlevamo v sebi pretekle dogodke, se povprašujemo, ali sem res vse storil/a, kar je v moji moči in se počutimo soodgovorni za potek dogodkov. Vrtimo se v začaranem krogu in se kaj hitro znajdemo v vrtincu, ki vodi v izgorelost, apatijo in brezvoljnost ter izgubo motivacije.

 

Kaj je burnout? Kako ga preprečiti? Kako izstopimo iz obveznosti? Kako se samovrednotimo? Na koga se lahko opremo?

 

Vse to in še več je vsebina delavnice Burnout – profesionalno izgorevanje, ki jo organiziramo pod vodstvom predsednice efsli Ivane Bućko.

 

Delavnica bo potekala v soboto, dne 2. februarja 2019 od 10. do 14. ure na sedežu Združenja tolmačev za slovenski znakovni jezik, Prekmurska ulica 6, Ljubljana /I. nadstropje.

 

Delavnica bo potekala v srbsko-hrvaškem jeziku, udeleženci delavnice pa bodo lahko uporabljali slovenski jezik.

 

Kotizacija na udeleženca/ko znaša 35 eur z vključenim 22 % DDV.

 

Število mest je omejeno: največ 10 udeležencev.

 

V prepričanju, da je delavnica izredno pomembna za vaše profesionalno delo in osebno zadovoljstvo, pričakujemo vašo prijavo na elektronski naslov info@tolmaci.si najkasneje do torka, dne 29. januarja 2019.